Solferie | Luksusleilighet i Spania

Referanser

Her er noen tilbakemeldinger jeg har fått fra de som har leiet leiligheten via Internett (ingen er fra familie eller venner):

Tusen takk for en fantastisk ferie! Vi ble virkelig positivt overrasket over leiligheten. Helt fra første dag har opplegget ditt rundt utleie vært imponerende, og vi skryter uhemmet til venner og kjente over den profesjonalitet vi ble møtt med. Bruk oss gjerne som referanse – vi har bare positive tilbakemeldinger. Jeg håper vi gis anledning til å benytte leiligheten igjen senere.

Vi hadde en super ferie i Spania. Leiligheten er helt topp; vi savnet absolutt ingen ting. Og vi ønsker oss tilbake! Leiligheten er utrolig praktisk, og er den best utstyrte leiligheten vi noen gang har leid. Dere har tenkt på alt! ADSL fungerte utmerket. Takk altså for leien av den fantastiske leiligheten!

Som varslet kommer her en liten sluttrapport; Leiligheten innfridde fullt ut de forventninger vi fikk gjennom dine beskrivelser og web-siden, og vi har hatt et flott opphold.

Fantastisk ferie! Leiligheten svarte absolutt til forventingene.

Vi hadde en kjempefin ferie i år, som i fjor, som i forfjor, med soling, bading, varme etc. Leiligheten din, beliggenheten og omgivelsene overgår jo alt annet der nede, så vi vil gjerne dra dit ned flere ganger!

Vi er kommet vel tilbake etter en fin uke i Guardamar. Om leiligheten er det bare å si at den overgår både reklamen og forventningen. Alle ting som vi prøvde fungerte. Vi har intet å klage på, så benytt meg gjerne som referanse dersom det er ønskelig.

Nå er vi vel tilbake i Norge etter to herlige uker i Spania. Vi hadde en flott feire på alle måter og er veldig godt fornøyd. Leiligheten var helt topp og innfridde mer enn våre forventninger, så det er allerede ytret ønske om dra ned igjen til neste år….

Tilbake fra fantastisk ferie med utrolig flott vær… Hadde en dag med litt regn/torden, men ellers topp. Takker så meget for leie av Deres nydelige leilighet. Dette var iallefall en ferie som gav mersmak og fristet til gjentagelse. Kanskje jeg mailer og ber om fremtidig tilbud også!?

Vi hadde et fint opphold. Leiligheten svarte til forventningene – meget godt utstyrt og særdeles fin og usjenert beliggenhet. Ingen støy fra trafikk/uteliv, kort vei til en nyydelig strand. Været var visst over gjennomsnitt på årstiden. Takk for oss – kanskje vi dropper innom igjen ved en anledning !!

Takk for en kjempefin uke i Portico Mar, vi koste oss veldig. Nydelig vær hadde vi hele tiden, og alt gikk veldig bra. Takk for lånet av en nydelig leilighet, vi kommer gjerne tilbake en annen gang – det gav absolutt mersmak.

Nå har vi fått bildene fra ferien, og her er mange «skryte-bilder» fra leiligheten og omgivelsene rundt. Det er bare hyggelig å markedsføre både leiligheten og den måten du behandler dine gjester på! Jeg har derfor fått i oppdrag å forespøre for en bekjent om uke 39 er ledig.

Ja nå er vi hjemme igjen etter en fin juleferie. Leiligheten og anlegget er helt TOPP!! Mye mulig vi tar kontakt for å leie ved en annen anledning. Også vennene våre som bor der ned og som var på besøk ble imponert. Både de og vi skal anbefale den til venner!

Be Sociable, Share!

No comments yet.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Theme Design by devolux.nh2.me